Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

10x jullie favorieten in augustus

Stadsblogger 3 september 2017

Augustus was een toffe maand met onze eerste twee provincieweken: Noord-Brabant en Zuid-Holland! Naast deze weken hebben we natuurlijk ook weer wat andere hotspots van ons lijstje af kunnen strepen. Iets gemist? Lees dan snel even mee. 

PLUUM in Leiden

Ken je dat? Dat je in een winkeltje bent waar je alles wilt hebben wat je ziet? Inpakken en meenemen, dat gevoel krijg ik bij PLUUM. Stadsblogger Laura liet ons dit schattige winkeltje in Leiden zien en ook wij zijn verliefd!
» Bekijk hier het hele artikel

Pluum in Leiden

5x de leukste woonwinkels

Winkelen is altijd een goed idee – en wij houden van winkels waar je niet alleen de leukste items kunt shoppen maar tegelijkertijd ook uren kunt ronddwalen voor nieuwe inspiratie. Daarom zijn we deze maand even in ons archief gedoken en hebben we de leukste woonwinkels op een rijtje gezet: OERWOUD in Den Bosch, Gusj Market in Eindhoven, Wattnou in Rotterdam (en inmiddels ook in Breda), Hutspot en Industrialz in Breda.
» Bekijk hier het hele artikel

Industrialz in Breda

Stadsmens-tas voor alle citylovers

Misschien niet helemaal in het rijtje van de leukste hotspots deze maand – maar wel eentje die extra handig voor als je al deze toffe plekken gaat bezoeken: de Stadsmens-tas. We gaven er afgelopen maand 5 weg. Maar ook jij kan er eentje in huis halen!
» Bekijk hier het hele artikel

Stadsblogger tas

 

Meer toffe producten

Favorieten van Tilburgse stadsblogger Tessa

In het kader van onze provincieweek van Noord-Brabant, zette onze blogger Tessa haar favoriete hotspots in Tilburg op een rijtje. Een toffe mini-cityguide met alleen maar leuke tentjes waar jij kan genieten van een hapje en drankje (of frozen yoghurt!). Snel even verder lezen dus.
» Bekijk hier het hele artikel

Stadsbistro Christoffel in Den Bosch

Uit eten met je lief? Met vriendinnen borrelen? Lunchen met je moeder? Het kan allemaal bij stadsbistro Christoffel in Den Bosch. Een gezellige plek met een kaart waar voor iedereen wel wat lekkers op staat.
» Bekijk hier het hele artikel

Christoffel Den Bosch

Video: een dagje op pad met moeder en dochter in Rotterdam

Ook dit pareltje kwam afgelopen maand voorbij tijdens onze provincieweken. Ook al hebben we deze video al wat eerder gemaakt (lees: een goede jas was nodig) zijn de tips natuurlijk nog steeds hartstikke up to date. Moet jij niet binnenkort weer een dagje met je moeder weg?
» Bekijk hier het hele artikel

Op pad met...

Meer hotspots in Rotterdam

Camping Ganspoort in Utrecht

Rotsoord is een van de leukste plekken in opkomst in Utrecht – hier verschijnen regelmatig nieuwe toffe hotspots. En daar is Camping Ganspoort er zeker één van. Verwacht bij deze hotspot niet een daadwerkelijke camping – dus laat dat tentje en de wc-rol maar achterwege – maar wel de gezelligheid en het knusse dat je misschien herkent van een camping. Je kan hier ontbijten, lunchen, borrelen en heerlijk aan het water zitten.
» Bekijk hier het hele artikel

Camping Ganspoort in Utrecht

5 toffe conceptstores in Noord-Brabant

Yes, nog zo’n leuk artikel van onze Noord-Brabant provincieweek. Conceptstores, wij kunnen er niet genoeg bezoeken. We love them! Je kunt er terecht voor een verzameling aan prachtig mooie producten. In Noord-Brabant vind je ontzettend veel leuke conceptstores. We zetten er een paar voor je op een rijtje: 21 conceptstore en Oak in Den Bosch, Urban Shopper in Eindhoven, de Nieuwe Winkel in Breda en TIEN in Tilburg.
» Bekijk hier het hele artikel

21 conceptstore Den Bosch

Nog meer hotspots in Eindhoven

7x de leukste strandtenten in Zuid-Holland

Het weer belooft aankomende week weer iets beter te worden, dus wellicht komt dit artikel nog van pas! In het kader van de Zuid-Holland provincieweek hebben we de leukste strandtenten van Zuid-Holland op een rijtje gezet. Staat jouw favoriet er ook tussen?
» Bekijk hier het hele artikel

strandtenten zuid-holland

Favorieten van Rotterdamse stadsblogger Marisse

Natuurlijk ook een favorietenlijstje van Stadsblogger Marisse voor de Zuid-Holland provincieweek. Wil jij vooral weten waar je kan genieten van koffie en taart óf lekker uit eten kan gaan in Rotterdam? Dan is dit lijstje zeker een aanrader.
» Bekijk hier het hele artikel

Rotterdam

Nooit meer iets missen of Stadsblogger ook mee maken áchter de schermen? Volg ons dan ook op Instagram!

Wat is jouw favoriet van de maand augustus?

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *