Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

10x jullie favorieten in februari

Stadsblogger 6 maart 2017

De maand februari duurt doorgaans niet zo lang als al onze andere maanden – maar dat betekent niet dat jullie ook deze maand weer allerlei leuks op Stadsblogger bekeken hebben. Hier alle favorieten van februari op een rijtje!

Gezond dagje werken bij BROEI in Utrecht

Aan een fijne flexwerkplek mag het Utrecht natuurlijk niet ontbreken. Onze bloggers van Creatief Bureau Bananas gingen voor ons op zoek en kwamen (terecht) uit bij BROEI. Een hele fijne plek waar je creatieve geest de vrije loop kan gaan en je ook nog kan genieten van goede koffie of een fijne lunch. Genoeg redenen om hier eens een kijkje te nemen.
» Lees hier het hele artikel

Unieke cadeautjes bij de Nieuwe Winkel in Breda

Wij vinden het altijd een feestje bij de Nieuwe Winkel in Breda. Samen met meer dan 40 ondernemers is deze conceptstore dé plek om unieke cadeautjes te scoren. De sfeer is fijn, de inrichting prachtig en elke keer als we terug komen ontdekken we weer nieuwe creaties én ondernemers. Absoluut een van onze favorieten in het zuiden van het land!
» Lees hier het hele artikel

Cadeauwinkel Breda

De favoriete hotspots van Chocoholic in Rotterdam

In het kader van Valentijnsdag (natuurlijk op 14 februari) mochten wij deze maand een aantal prachtige chocoladeharten weggeven van Chocoholic. Ons hartje ging sneller kloppen van de prachtige industriële winkel van Marco en Manon waar de bonbons voor het oprapen liggen – en we vroegen ons dan ook af: wat zijn de favoriete hotspots van Chocoholic in Rotterdam? Marco en Manon zette een aantal pareltjes voor je op een rijtje!
» Lees hier het hele artikel

Chocoholic

Verantwoord genieten bij Lavinia in Amsterdam

Op zoek naar de ideale plek om even bij te kletsen met een vriendin of rustig te genieten van een goed boek? Dan is Lavinia in Amsterdam een hele fijne plek. Annika ging een kijkje nemen en werd niet alleen heel blij van het interieur en de sfeer – Lavinia staat ook gelijk aan verantwoord genieten. Buitenshuis genieten van een gezonde en biologische maaltijd. Wie wil dat nou niet?
» Lees hier het hele artikel

Lekker lunchen bij Met Liefde in Doetinchem

De naam zegt eigenlijk al genoeg: Met Liefde in Doetinchem is een plek waar je knus, liefdevol en van vooral veel warmte kunt genieten van een koffie, brunch of lunch. Merle wordt al enige tijd blij van deze plek en wij kunnen meteen begrijpen waarom.
» Lees hier het hele artikel

Met Liefde Doetinchem

Achter de muren van Villa Augustus in Dordrecht

Een magische plek waar je je ogen kan uitkijken. Dat is Villa Augustus: hotel, restaurant, marktwinkel en een van de meest romantische plekken die wij kennen. Vooral met het fijne voorjaarszonnetje op je gezicht. Rowenda nam alvast een kijkje in ons (nog) koude winterseizoen, maar kan niet wachten tot de tuin weer helemaal tot leven komt!
» Lees hier het hele artikel

Villa Augustus

De favoriete hotspots van Tinne+Mia in Breda

In januari deelden creatief ondernemers Tinne+Mia een mini-cityguide in Breda. Vijf favorieten waar hun designerhartje sneller van gaat kloppen. Met o.a. vintage shoppen bij Café Couture en creatieve sferen bij Brandpunt – waar je ook meteen (een deel van) het assortiment van Tinne+Mia zélf kan shoppen. Eén van onze favorieten is o.a. dit hele toffe reisdagboekje.
» Lees hier het hele artikel

Tinne+Mia

Hippe Conceptstore Hutspot

Hutspot is geen verrassing meer als je op zoek bent naar de leukste conceptstores van ons land; maar wat je er binnen zult aantreffen blijft altijd weer een aangename verrassing. Prachtige items voor je interieur, kledingcollectie of boekenplank. Mocht je het nog niet kennen, dan is dit artikel absoluut een must-read (en daarbij ook een bezoekje aan één van de winkels in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht – en binnenkort – Eindhoven).
» Lees het hele artikel hier

Hutspot Rotterdam

Gezond en lekker afhalen bij Puur Pien

Pien’s ambitie is om vooral lekker te koken en andere mensen blij te maken met deze heerlijke maaltijden. Ondanks dat onze blogger Neeltje niet zo van de afhaalmaaltijden is, inspireert Pien met vooral gezond en lekker eten. Een aanrader dus en te vinden in Eindhoven!
» Lees het hele artikel hier

Puur Pien Eindhoven

De mooiste conceptstore van Zutphen: MOOI

In dit lijstje nóg een conceptstore om heel erg blij van te worden: MOOI in Zutphen. Onze blogger Malou is er inmiddels ook werkzaam, maar als we haar woorden (en de foto’s) mogen geloven begrijpen wij wel waarom. Een prachtige, frisse winkel waar je terecht kan voor een hele hoop leuks!
» Lees het hele artikel hier

MOOI conceptstore

Wat is jouw favoriet van de maand februari?

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *