Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

10x jullie favorieten in juni

Stadsblogger 5 juli 2017

Heb je misschien een toffe hotspot gemist in de maand juni? No worries, vandaag zetten we de jullie 10 favorieten nog een keer op een rijtje!

IJssalon Friul Lido in Doetinchem

Met het mooie weer in de maand juni mag een ijssalon zeker niet op dit lijstje ontbreken. Merle ging natuurlijk voor ons op pad om het ijs bij Friul Lido even te testen en uit te kijken over de IJssel. De perfecte locatie én plek om een zonnige zomerdag in Doetinchem door te brengen!
» Bekijk hier het hele artikel

Friul Lido Doetinchem

5x all day breakfast: hier mag je de hele dag ontbijten

Niet alleen wij zijn fan van ontbijten: jullie blijkbaar ook! Dit leuke lijstje met onze favoriete ontbijttentjes scoorde ook deze maand weer erg goed. We zetten de fijnste ontbijtzaakjes in Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Eindoven, Breda en Rotterdam voor je op een rijtje!
» Bekijk hier het hele artikel

all day breakfast

Uilenburg: dé speciaalbieren hotspot van Den Bosch

Het zuiden van ons land staat natuurlijk bekend om de Brabantse gezelligheid. Niet zo gek dus dat er in Den Bosch een hele wijk te vinden is waar elke speciaalbier liefhebber zijn hart kan ophalen. In de wijk Uilenburg neemt Stadsblogger je mee naar Bar le Duc, Tapperij Het Veulen, Bar 35 en proeflokaal ‘t Paultje.
» Bekijk hier het hele artikel

Jheronimus Den Bosch

Bekijk hier nog meer hotspots in Den Bosch

Deutsche Frühstuck bij Puschkin in Utrecht

Afgelopen maand namen de dames van Uutflükt ons mee om een kijkje te nemen bij Puschkin in Utrecht. Een fijne plek om te genieten van een heerlijk Duits ontbijtje met o.a. verse broodjes en een groot glas verse jus d’orange: ontbijten zoals de Duitsers dat doen. Om dat concept nog wat kracht bij te zetten is dit zaakje ingericht met een vintage, industriële inrichting met de welbekende groene DDR-muren. Absoluut een kijkje (en ontbijtje) waard!
» Bekijk hier het hele artikel

Puschkin Utrecht

Soul Kitchen op Strijp-S in Eindhoven

Een restaurant met een relaxte sfeer, lekker eten én een goed concept. Dat is Soul Kitchen in Eindhoven. Voor een eerlijke prijs is er de mogelijkheid om te genieten van een variërend menu. En tegelijkertijd biedt het jongvolwassenen, die wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken op de arbeidsmarkt, een leer-werkplek. Een gezellige plek waar iedereen zich direct thuis voelt.
» Bekijk hier het hele artikel

Soul-Kitchen-dinner-Eindhoven

It’s all about balance bij Gym & Gin in Rotterdam

Ook deze maand mogen we deze Gym & Gin weer toevoegen aan jullie favorieten. Het ligt misschien niet helemaal op je gebruikelijke route, maar wauw… wat kan je hier genieten! Niet alleen is elke hap en elk drankje een absoluut hoogtepunt – ook het interieur is hartstikke instagramwaardig. Bekijk zelf de foto’s maar even mocht je nog niet overtuigd zijn.
» Bekijk hier het hele artikel

Gym&Gin

Nog meer restaurants om aan je lijstje toe te voegen

A Lot of Fashion on Tour in Eindhoven

A Lot of Fasion on Tour wordt georganiseerd door StyleToday en deze avond staat geheel in het teken van geweldige prijzen, cocktails, bites én muziek. Eerder mochten we kaartjes weggeven voor dit toffe event in Eindhoven, maar het event zal nog verder touren naar Groningen, Utrecht en Rotterdam.
» Bekijk hier het artikel over de Eindhoven editie

All day breakfast bij Benji’s in Amsterdam

Benji’s kun je omschrijven als Amsterdam meets Bali. Oftewel, bij deze hotspot krijg je een portie hip en healthy – all day breakfast – voorgeschoteld. En laten we eerlijk zijn: wie wil dat nou niet? Lisanne ging langs om te kiezen van de kaart met alleen maar goddelijke opties: smoothiebowls, red velvet pancakes en bananenbrood. En ze schreef er ook nog een fijn artikel over.
» Bekijk hier het hele artikel

Benjis Amsterdam

Bekijk hier nog meer hotspots in Amsterdam

Een power ontbijtje bij Smooth in Dordrecht

Smooth is kleurrijk, hip, healthy én gezellig. Een van de nieuwste aanwinsten in Dordrecht en ook zeer geschikt als je de luxe hebt om af en toe buiten de deur te werken. Onze blogger Rowenda ging er genieten van een heerlijk en gezond ontbijtje. En ze laat je meteen even zien waarom ze zo blij wordt van deze hotspot in Dordrecht!
» Bekijk hier het hele artikel

Smooth Dordrecht

Meubels op maat bij Industrialz in Breda

Industrialz is misschien niet de typische interieurwinkel die je binnen zou lopen tijdens een dagje Breda. Het is dé ideale plek als je op zoek bent naar een op maat gemaakt item voor je interieur. Maar daarnaast is een ronddwalen in deze winkel ook echt de moeite waard. Naast dat je een kijkje in de keuken kan krijgen en Vincent misschien wel live aan het werk ziet – verkoopt Industrialz ook allerlei prachtige woonaccessoires. Deze mag je dus zeker niet overslaan!
» Bekijk hier het hele artikel

Industrialz in Breda

Welke hotspot moeten we volgens jou zeker in de maand juli bezoeken?

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *