Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

10x jullie favorieten in september

Stadsblogger 6 oktober 2017

Ons fijne team van stadsbloggers heeft ook in de maand september weer stad en land afgereisd om de leukste hotspots op een rijtje te zetten. Heb je misschien wat gemist afgelopen maand? Check hier het hele lijstje met jullie favorieten in september. 

Bistro de Zoete Inval in Zwolle

Ken je dat probleem dat er zoveel lekkere gerechten op een kaart staan dat je simpelweg keuzestress krijgt? Bij Bistro de Zoete Inval in Zwolle hebben ze dat probleem opgelost. Hier kun je genieten van allerlei kleine proeverijtjes en kun je je dus eindeloos wagen aan al het lekkers op de kaart.
» Bekijk hier het hele artikel

Walhalla in Harderwijk

Er was zowaar een periode in Nederland dat we heerlijk konden genieten van hoge temperaturen en vele uren zon. Het lijkt erop dat we die inmiddels in heb moeten ruilen voor herfstweer, maar dat betekent niet dat we niet terug kunnen blikken op deze heerlijke zomerse hotspot in Harderwijk: Walhalla. Bij dit stadsstrand kun je overigens ook in de herfst- en winterperiode terecht. Warm dan vooral lekker op bij de houtkachel.
» Bekijk hier het hele artikel

LEV. Foodbar in Doetinchem

LEV. Foodbar is bij uitstek dé plek om lekker te borrelen in Doetinchem. Proef heel wat bijzondere gerechtjes (ter grootte van een tussengerecht) en proef de lekkerste wijnen. Wij zijn blij dat Merle ons deze toffe plek heeft laten zien! Wanneer ga jij?
» Bekijk hier het hele artikel

Lev foodbar Doetinchem

Meer hotspots in Doetinchem

Atelier Artisoof in Groningen

Bij Atelier Artisoof kan je terecht voor workshops, teken- en schilderles, creatieve coaching en creatieve begeleiding. In het Artisoof-atelier ga je het plezier van schilderen en kunst maken ervaren. En er is niemand die je daar lieve bij helpt dan Sofie! Unieke hotspot in Groningen.
» Bekijk hier het hele artikel

Artisoof groningen

Favorieten van stadsblogger Annika in Amsterdam

Wij zijn gek op favorietenlijstjes en deze maand heeft Annika een fijn lijstje op een rijtje gezet. Met daarin toffe hotspots als Coffee & Coconuts, Hoed & Krelis en De Laatste Kruimel.
» Bekijk hier het hele artikel

Nog meer favorieten van...

Echt Welschap in Eindhoven

Op het oude vliegveldterrein in het voormalige luchthavengebouw is Echt Welschap te vinden. Geniet van een heerlijke lunch of goed glas wijn op de plek waar zich lang geleden de vertrekhal bevond. In de wijnbar kun je kiezen uit diverse Spaanse, Italiaanse, Franse en Portugese wijnen. Met deze kaart waan je je in welk land je maar wilt. Volop inspiratie voor een volgende vakantie!
» Bekijk hier het hele artikel

Bij Hartje Zwolle in Zwolle

All day brunch. Dat kan bij Bij Hartje Zwolle. Wanneer je hier gaat lunchen/brunchen/ontbijten krijg je een kaart voor je waar je meerdere gerechten op aan kunt vinken, die je vervolgens in verkleinde vorm voorgeschoteld krijgt. Je kunt de gerechtjes met je gezelschap delen of natuurlijk lekker voor jezelf houden.
» Bekijk hier het hele artikel

Brunch Zwolle

OERWOUD in Den Bosch

Als de hemel uit planten zou bestaan, zou het eruit zien als OERWOUD in Den Bosch. Dit groene paradijsje is alles wat je wil zien en waar je wil zijn op jouw eerstvolgende zondagmiddag (of welke dag dan ook). Drink een heerlijke koffie in het health café of ga groen shoppen in de stadstuinwinkel van deze hotspot.
» Bekijk hier het hele artikel

Oerwoud Den Bosch

Meer hotspots in Den Bosch

Eindhovense illustraties van Nieki van Diepen

We werden een tijdje terug getipt door onze eigen blogger Neeltje dat Nieki van Diepen wel hele toffe illustraties maakt van Eindhoven. Ook als je hometown niet in de buurt van Eindhoven is zijn deze illustraties prachtig om aan de muur te hangen of cadeau te geven.
» Bekijk hier het hele artikel

Espresso House in Doetinchem

Goede koffie drinken in Doetinchem? Dan kom je al snel bij Espresso House uit! Sla net even dat zijstraatje in en je komt uit bij een gezellig en knus stukje Doetinchem. De keuze is hier reuze en een lekker stukje taart maakt je dag compleet.
» Bekijk hier het hele artikel

Espresso house Doetinchem

Welke hotspot mag volgende maand absoluut niet ontbreken?

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *