Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

5 toffe conceptstores in Noord-Brabant

Stadsblogger 26 augustus 2017

Conceptstores, wij kunnen er niet genoeg bezoeken. We love them! Je kunt er terecht voor een verzameling aan prachtig mooie producten, waar je hebberig van wordt en waar je veel inspiratie uit kan halen voor je eigen interieur of voor bijvoorbeeld cadeautjes. In Noord-Brabant vind je ontzettend veel leuke conceptstores. We zetten er een paar voor je op een rijtje.

1. 21 Conceptstore in Den Bosch

21 Conceptstore is een frisse winkel met minimalistische (handgemaakte) interieur- en lifestyleproducten die het leven in elk opzicht een beetje mooier maken.
21 conceptstore Den Bosch

2. Mini-warenhuis Oak in Den Bosch

Oak noemt zichzelf een mini-warenhuis in hartje Den Bosch en je kunt er dan ook terecht voor vrouwelijke, originele, betaalbare en stijvolle items.
Oak Den Bosch

3. Urban Shopper in Eindhoven

Van het shopping walhalla Urban Shopper word je zó blij! Je kijkt je ogen uit tussen alle kleine winkeltjes binnen. De grote industriële fabriekshal is gevuld met kleine loodsjes (moeilijk te omschrijven). Tussen deze winkeltjes zit er voor ieder wat wils. Bij Daily Poetry kun je bijvoorbeeld terecht voor de leukste cadeautjes en interieur items. Echte fietsfanaten kunnen zich helemaal uitleven bij Velo d’Anvers. Maar je vindt er ook een barber, creatieve kledingwinkels, muziek en design.
Urban Shopper
Urban Shopper
Urban Shopper

4. De Nieuwe Winkel in Breda

In de categorie ‘toffe initiatieven’ in het mooie zuiden van Nederland mag de Nieuwe Winkel in Breda zéker niet ontbreken! Inmiddels bestaan ze al een tijdje, maar er zijn nog steeds mensen die deze conceptstore niet gevonden hebben. En daar moet, volgens ons, absoluut verandering in komen!
De Nieuwe Winkel Breda
Cadeauwinkel Breda

5. TIEN Tilburg

TIEN (van Jantien) in Tilburg is zo’n winkeltje waar je bloed sneller van gaat stromen zodra je de voorkant ziet. Daar móet je naar binnen! Je kunt er terecht voor mode, accessoires, interieur en een lekkere lunch of koffie.
Taart Tilburg

Wat is jouw favoriete Brabantse conceptstore?

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *