Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

5x jullie favorieten in februari

Stadsblogger 2 maart 2018

Wat gaat februari toch altijd snel! De lente komt alweer om de hoek kijken. Heerlijk, maar eerst nog even van het schaatsen genieten. Februari was een maand vol mooie hotspots, ook in twee “nieuwe” steden: Hoorn en Deventer.

1. Loft der Zotheid: hotel zonder kamers in Hoorn

De leuke en hippe lunchplekken in Hoorn kunnen nog best even zoeken zijn, want die zitten verscholen tussen de kleine straatjes. Maar stop maar met zoeken, want bij Loft der Zotheid, of ook wel De Zwarte Olifant genoemd, zit je op de goede plek. Bij Loft kan je flexwerken, lekker bijpraten met een vriendin of gewoon even alleen een kop koffie drinken.
» Bekijk hier het hele artikel

Lof der Zoetheid Hoorn

2. Paper Time: dé ideale werkplanner voor je drukke leven

Druk, druk, druk, iedereen kent het wel. Hoe zorg je ervoor dat je toch alles gedaan krijgt? Het magische woord is ‘plannen’. Met deze beauty van een werkplanner van Paper Time gaat dat sowieso lukken. En houd je meer tijd over om hotspots te bezoeken!
» Bekijk hier het hele artikel

Paper Time

3. De favoriete hotspots van Paper Time in Deventer

Enthousiaste onderneemster, Deventerse én Stadsblogger-fan Marloes van Paper Time deelt haar favoriete hotspots in Deventer. Ze barst niet alleen van leuke ideeën voor een lijstje hotspots, ze heeft ook nog eens een ontzettend gaaf product op de markt gebracht. Een werkplanner die heel handig is én prachtig.
» Bekijk hier het hele artikel

4. Zelf biertjes tappen aan de taptafel bij Café Restaurant Zurich in Amsterdam

Ik was er al een aantal keer langsgelopen – die rare “paddenstoel” op het Mercatorplein in Amsterdam West. Op aanraden van een collegaatje stapte ik de paddenstoel (eigenlijk is het helemaal geen paddenstoel, maar ’t lijkt er een beetje op) genaamd Café Restaurant Zurich, toch maar binnen om te ontdekken wat deze plek te bieden heeft.
» Bekijk hier het hele artikel

Zurich Amsterdam

5. Yoghurt Barn in Eindhoven: loei lekker!

In de Nieuwstraat in Eindhoven is Yoghurt Barn pas geopend. Mooie industriële inrichting met verschillende zitjes. Een barretje aan het raam en lekkere bank. Een heerlijk huiskamergevoel. Ik plof op een bank. Wat ga ik kiezen? Er is zoveel, maar toch vind ik het lastig.
» Bekijk hier het hele artikel

Yoghurt Barn Eindhoven

Wat was jouw favoriete hotspot in februari?

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *