Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

5x jullie favorieten in januari

Stadsblogger 11 februari 2018

Februari is ondertussen al even aan de gang, maar de jullie favorieten van januari hadden we nog niet gedeeld. En omdat we lijstjes te leuk vinden, willen we jullie deze niet onthouden. Wat hebben we weer fijne plekken bezocht. Welke staat op jouw to-go-lijstje?

1. Restaurant BRO’od: niet alleen lunch, maar ook diner

Nieuwe hotspots zijn altijd leuk om uit te proberen! Sinds april 2017 is in Doetinchem de nieuwe zaak BRO’od geopend. Wanneer je deze naam hoort denk je misschien gelijk aan een lunchroom, maar je kunt er ook terecht voor diner of een gezellig kopje koffie.
» Bekijk hier het hele artikel

2. 5 ideale cafés om te flexwerken in Utrecht

Flexwerkers, studenten en freelancers maken er handig gebruik van: werken in een café. Utrecht is een prima stad om te flexwerken. ‘Gewoon’ in een café dus. Goede koffie binnen handbereik en de gezellige rumoer van mensen om je heen. In dit artikel vertellen we je waar je moet zijn als je een middagje wil (flex)werken in de stad.
» Bekijk hier het hele artikel

3. Conceptstore, koffiebar én kapsalon InMiddels

We liepen toevallig tegen InMiddels aan en wat werden we verrast! Je stapt binnen en je weet eigenlijk niet meer waar je moet kijken. Fijne koffie, lunch, mooie kleding, sieraden, posters, een kapper én dan hoor je ook nog dat er yogalessen worden gegeven. Wat een bijzondere en leuke combinatie!
» Bekijk hier het hele artikel

Inmiddels Middelburg

4. Een avondje lachen bij de voorstelling Held van Fuad Hassen

In december bezochten we de voorstelling Held van Fuad Hassen. We hebben gelachen tot de tranen over onze wangen rolden. Fuad heeft een humor waar wij van houden en betrekt het publiek op een grappige manier.
» Bekijk hier het hele artikel

Fuad_Held_EvavanLeeuwen_preview

5. Echte liefde voor koffie bij Chummy Coffee

Mijn absolute guilty pleasure? Koffie! De geur, verschillende smaken, lekkere toevoegingen (denk aan chocola, slagroom of zelfs M&M’s), een grote cappuccino waar je je handen aan kan opwarmen of een espresso voor de snelle kick. En wat is er nou gezelliger dan samen met een goede vriend of vriendin en heerlijke kop koffie drinken in één van de gezelligste koffietentjes van Leiden? Maak kennis met Chummy Coffee!
» Bekijk hier het hele artikel

Chummy Coffee in Leiden

Wat was jouw favoriete hotspot in januari?

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *