Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

5x jullie favorieten in november

Stadsblogger 1 december 2017

Wat is november voorbij gevlogen! Het ene moment begint de herfst en het volgende moment kijk je uit naar kerst. Uiteraard zijn er weer mooie hotspots ontdekt vorige maand! Dit waren jullie favorieten.

Op slag verliefd op ’t IJkgebouw in Alkmaar

Als je aan komt lopen, word je bij iedere stap een stukje enthousiaster. Als je binnenkomt, ben je op slag verliefd. Wauw, wat een prachtig gebouw! En wat een heerlijke gerechten. Je wordt echt blij van ’t IJkgebouw.

» Bekijk hier het hele artikel

IJkgebouw Alkmaar

Lichtkunst bij GLOW 2017 in Eindhoven

Van 11 t/m 18 november staat Eindhoven voor de 12e keer bol van de lichtkunst. Zo’n 30 kunstenaars tentoonstellen allerlei prachtige lichtkunstwerken en al deze lichtprojecten zijn verbonden door een route van 6 km. Amsterdam Light Festival vonden wij vorig jaar al een plaatje en daarnaast hebben we ook alleen maar goede verhalen gehoord over GLOW. Tijd om ook dit toffe event eens te bekijken.

» Bekijk hier het hele artikel

GLOW Eindhoven 2017

Soortvanwinkel in Zwolle: unieke en handgemaakte cadeautjes

Een leuk, tof en origineel cadeau scoren voor een ander, dat is nog niet zo gemakkelijk. De keuze is reuze, maar de kans dat je iemand hetzelfde cadeau geeft als een ander, is best aanwezig. De eigenaresses van Soortvanwinkel zorgen voor een geweldig aanbod aan unieke en handgemaakte artikelen, leuk om cadeau te doen of lekker zelf te houden. Soortvanwinkel is een conceptstore gevuld met artikelen van ontwerpers, kunstenaars of verzamelaars uit heel Nederland.

» Bekijk hier het hele artikel

Soort van Winkel in Zwolle

Shoppen bij Offline is the new black in Delft

Van deze winkel word je hebberig! Offline is the new black is een (verborgen) pareltje in Delft. Het voelt bijna alsof je een museum in loopt, zodra je de winkel instapt. Maar dan is alles wat je ziet te koop! Van prachtige vintage kleding tot handgemaakte sieraden die letterlijk worden gemaakt waar je bij staat; je kijkt je ogen uit! Daarnaast krijg je altijd een warm welkom van de twee eigenaressen Lies De Vooght en Marie-Lisah Hemkens.

» Bekijk hier het hele artikel

Offline is the new black Delft

Conceptstore Ongestuukt voor mannen in Alphen aan den Rijn

Eindelijk weer een vernieuwend concept in Alphen erbij! Omdat er nog niet veel conceptstores in Alphen zijn, is Ongestuukt een mooie nieuwe aanwinst.

» Bekijk hier het hele artikel

Ongestuukt Alphen

Wat was jouw favoriete hotspot in november?

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *