Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

De leukste originele stadse sintcadeaus onder € 20

Stadsblogger 24 november 2017

Hoor wie klopt daar, kinderen? Een vreemde, je vader, de buurvrouw? Vast… maar het gaat eigenlijk om de zak die voor de deur wacht. Want wie houdt er nu niet van cadeautjes?! Mist jouw innerlijke sint nog een beetje inspiratie? Dan kun je zeker met deze stadse cadeautjes aan komen trippelen, trappelen.

1. Koffie!


Hét perfecte cadeau voor iedere koffieliefhebber! Een gids waarin de leukste 182 koffiebars van Nederland én Vlaanderen bij elkaar zijn gezocht. Het boek geeft je dat gezellige en knusse gevoel dat elke goede koffiebar je geeft.
€ 17,95 – De Koffiefilters

2. Een WIJCK. print van jouw wijk


Deze enorm leuke prints zijn er in allerlei wijken en maten. Zo kun je een verzameling maken van iedere wijk waar je ooit hebt gewoond of de wijk waar je hart ligt een prominente plek in je interieur geven. En niet zomaar een plek. Nee, een hele hippe plek. Wat een plaatjes!
Vanaf € 9,90 – WIJCK.

3. Stadsmens-tas voor alle citylovers

Stadsblogger tas
Uiteraard mag ons eigen pareltje niet ontbreken in deze lijst. Een allround stadsmens? Dan kun je daar met deze tas mee pronken. Zeg nou zelf: daar word je toch blij van?
€ 10 – Stadsblogger.nl

4. Bier en Appelsap Boek – Utrecht en omgeving


In Utrecht op pad met je koters? Met dit boek weet je precies waar je moet zijn. In dit boek vind je meer dan 100 tips voor plekken die kindvriendelijk én oudervriendelijk zijn. Gezellig samen eropuit!
€ 14,99 – Bier en Appelsap

5. Lokale Opa en Oma Pluis

Dick Bruna
Wie is niet met Nijntje opgegroeid? Meerdere verhalen van Dick Bruna’s Nijntje zijn vertaald naar Nederlandse dialecten. Zo lees je Opa en oma Pluis o.a. in het Rotjeknors, Brabants, Dreins, Fries, Grunnegers , Haags en Kirchröadsj.
€ 6,95 – Dick Bruna

Staat jouw favoriete stadse sintcadeau ook in dit rijtje?

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *