Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Het Koffielokaal: koffie en meer!

Veerle van Kleinwee 22 maart 2018

De enige echte koffiebar van Hoorn heeft zich sinds kort in de stad gevestigd. En dan ook echt een hele leuke, hippe en gezellige. Ingericht in Scandinavische stijl met veel ramen op de hoek van een gezellige straat, dat is Het Koffielokaal. En ze hebben natuurlijk heerlijke koffie en de lekkerste zelfgebakken taart.

Gezellig van binnen en buiten

Het Koffielokaal springt er echt uit in het smalle straatje van Hoorn. Het zit op de hoek van de straat en heeft een aantrekkelijke uitstraling. Helemaal aanlokkelijk door het bord dat buiten staat: zelfgemaakte appeltaart. Door de grote ramen kan je van buiten ook al zien dat het binnen heel gezellig is.

Het Koffielokaal Hoorn

Koffie, thee en lekkers

Zodra je binnen bent, ruik je meteen de geur van verse koffie. Op de kaart staan veel soorten koffie, zwart of cappuccino, maar ook speciale koffie’s zoals chocolate cookies koffie en speculaas koffie. Ook is er aan veganisten gedacht, je kan namelijk ook kiezen uit soja- amandel- en kokosmelk. Hun carrot cake is de lekkerste die ik ooit heb gegeten en ook de appeltaart is een aanrader. Zin in hartig? Ze bieden ook hele lekkere tosti’s aan.

Ze gebruiken zorgvuldig uitgekozen producten van goede kwaliteit en dat proef je. De koffie komt van de koffiebranderij in Enkhuizen en de thee is van Senza. De koffie en thee kan je ook kopen bij Het Koffielokaal, zodat je thuis ook kunt genieten van de lekkere koffie en thee.

Het Koffielokaal Hoorn
Het Koffielokaal Hoorn
Het Koffielokaal Hoorn

Ook niet onbelangrijk: het personeel is heel aardig en maken met liefde lekkere koffie voor je klaar. Bijna alle dagen is Het Koffielokaal de hele dag geopend, dus je bent er welkom vanaf het ontbijt tot de namiddag.

Krijg jij al zin in koffie met taart?

 Het Koffielokaal is te vinden op Lange Kerkstraat 5 in Hoorn.

Openingstijden

Nu gesloten
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 17:00
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 17:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
11:00 - 17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *