Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Bijzondere cadeau- en woonwinkel in Utrecht: Bord en Meer

Reggy van Liempd 22 december 2020

Ik was net bij deze gezellige winkel langs geweest en toen kwamen niet heel veel later weer de nieuwe coronamaatregelen. Wat betekent dat deze mooie cadeau- en woonwinkel Bord en Meer weer even de deuren moet sluiten. Gelukkig hebben ze ook een hele mooi online webshop en kan je in deze tijden je cadeautjes ook afhalen bij de winkel. Hoe dan ook de moeite waard om deze winkel eens te bekijken en ook lokale ondernemers in deze gekke tijden te steunen!

Bord en Meer in UtrechtBord en Meer in UtrechtBord en Meer in Utrecht

Het begon met prachtige wandborden

Als je de naam hoort begrijp je het misschien al: Bord en Meer is ooit begonnen met mooie wandborden, kopjes en schotels. Eigenaresse Serin Gokhan vond samen met haar moeder de mooiste vondsten op rommelmarkten. En toen ze eenmaal zoveel verzameld had, besloot ze dat het tijd was voor een mooie uitbreiding: ze begon met het verkopen van al deze vondsten. Maar ze wilde deze items ook meer tentoonstellen, in plaats van dat je ze alleen in de kast zet. Dus na een volgende zoektocht kwam ze uit bij een betrouwbare leverancier in bordenhangers. En hiermee was dan eigenlijk de basis van haar winkel wel geboren: vooral borden, maar ook nog zoveel meer.

Als je de winkel binnenloopt is de muur vol met borden niet te missen. En ze heeft ze dan ook in allerlei maten, kleuren en met verschillende designs. Een mooie knipoog naar het begin van deze winkel – en iets wat Bord en Meer nog altijd heel uniek maakt.

Bord en Meer in UtrechtBord en Meer in UtrechtBord en Meer in Utrecht

 

Nog meer hotspots in Utrecht

Unieke cadeauwinkel

Maar naast al deze leuke borden heeft Serin inmiddels zoveel meer in haar winkel. Denk bijvoorbeeld aan mooie vintage items, kinderkleding, de leukste items voor in je interieur en andere unieke parels. Ook zijn er veel andere lokale ondernemers terug te vinden in de winkel, dus mocht je op zoek zijn naar iets typisch Utrechts – ook dan ben je hier aan het goede adres! Er is eigenlijk te veel om op te noemen, dus neem vooral een kijkje in de webshop – of ga vooral even bij Serin langs zodra die mogelijkheid er weer is.

Bord en Meer in UtrechtBord en Meer in UtrechtBord en Meer in UtrechtBord en Meer in UtrechtBord en Meer in Utrecht

Workshops en kinderfeestjes

Daarnaast worden er normaliter ook toffe workshops georganiseerd. En je kan er zelfs een kinderfeestje vieren. Denk bijvoorbeeld aan workshops als het pimpen van porselein, het maken van een vision board of een droogbloemen-stolp maken. Laat je creativiteit de vrije loop; want daar zijn deze workshops juist voor bedoeld! Bij het vieren van een kinderfeestje kan je ook kiezen voor verschillende creatieve opties, maar de leukste vinden wij een robot of dromenvanger maken! Houd de agenda op de website in de gaten voor het moment waarop we weer met elkaar kunnen genieten van deze mooie workshops.

Bord en Meer in UtrechtBord en Meer in UtrechtBord en Meer in UtrechtBord en Meer in Utrecht

Bord en Meer is te vinden op de Amsterdamsestraatweg 275 in Utrecht.

Wat is jouw favoriete cadeauwinkel in Utrecht?

Openingstijden

Vandaag gesloten
Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:30
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *