Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

De mooiste conceptstore van Zutphen: MOOI

Malou 24 februari 2017

Oké ik geef toe, Zutphen staat niet bol van de conceptstores. Maar MOOI is wel écht een hele toffe winkel en zeker wel een van de leukere in haar soort. Toevallig werk ik inmiddels ook bij MOOI en dat komt vooral doordat ik er al meerdere enthousiaste verhalen over heb geschreven op Blonde Blossom. Nog steeds vind ik het trouwens een geweldige winkel (en soms zegt dat ook wel wat, als je er werkt)!

MOOI Conceptstore

MOOI zit in wat wij de ‘biologische straat’ noemen, tussen de biologische slagerij, bakkers en supermarkt in. Anne Karijn is in 2008 gestart met MOOI, een winkel waar ze prachtige – en vooral Scandinavische – merken verkoopt. De winkel springt er behoorlijk bovenuit in de biologische straat, misschien ook wel door het grote bord buiten. “Ik ga iets kopen tegen mijn keelpijn, een jurk, of zo.” En ja, veel mensen komen daardoor naar binnen (ook als ze geen keelpijn hebben).

Een bezoekje aan MOOI

Als je bij MOOI binnenkomt word je gelijk verwelkomd door het belletje bij de deur. Binnen hangen allemaal vrolijk gekleurde kleren: nieuwe collectie en Seconds. Seconds zijn kleren die tevreden klanten van MOOI met veel liefde gedragen hebben. Deze kleren worden vervolgens opnieuw verkocht en 70% van de opbrengst is shoptegoed voor de oorspronkelijke eigenaar. Zo krijgen de mooie kleren een nieuw leven en kan iedereen extra veel genieten van de collectie van MOOI!

In de winkel hangen prachtige kleren van onder andere Des Petit Hauts, Lolly’s Laundry en Alexandre Laurent. Daarnaast verkoopt Anne sieraden van bijvoorbeeld By Bjor en Hultquist. Maar de winkel heeft niet alleen kleren en sieraden! Je kunt ook naar MOOI voor leuk servies, etherische oliën, beeldschone posters van olifantenpoeppapier van NA Design en voor een geweldige schommel van Atelier Sukha. Daarnaast is Anne ambassadeur van Bloomon, dus er staat altijd een prachtige bos bloemen in de winkel!

MOOI conceptstore MOOI conceptstoreMOOI conceptstore MOOI conceptstore MOOI conceptstore MOOI conceptstore MOOI conceptstore MOOI conceptstore

MOOI zit op Lange Hofstraat 18 in Zutphen.

Wat is jouw favoriete conceptstore?

Openingstijden

Nu gesloten
Dinsdag
10:30 - 17:30
Woensdag
10:30 - 17:30
Donderdag
10:30 - 17:30
Vrijdag
10:30 - 17:30
Zaterdag
10:30 - 17:30
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *