Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Deens geluk bij Lykke Moodstore

Stadsblogger 9 december 2017

Goed voorbereid vertrokken we voor Stadsblogger naar Amersfoort om daar een eerste rijtje met toffe hotspots te ontdekken. Gek genoeg was dit pareltje in onze eerdere research niet naar boven gekomen – maar deze toffe (concept)store hoort zeker in het rijtje instagramwaardige hotspots van Amersfoort: Lykke Moodstore.

Deens geluk

‘Lykke’ betekent in het Deens geluk; een woord dat perfect bij deze winkel past. We houden van deze schattige, kleine en eigentijdse winkeltjes waar je hebbedingen kunt ontdekken die niet bij de eerstvolgende interieurwinkel te vinden zijn. Posters, kussens en nog veel meer mooie interieurspullen. Lykke staat er vol mee!

Merken als Fest Amsterdam, Ferm Living en Broste Copenhagen zijn terug te vinden in de winkel. Maar ook kleinere merken krijgen een kans om te shinen. Hier vind je dat unieke cadeautje of dat prachtexemplaar voor je eigen interieur waar je al tijden naar op zoek was.

Styling, studio, shoppen en koffie

Eigenaresse Inge hoopt met haar winkel een stukje inspiratie te kunnen brengen. Met haar achtergrond als stylist weet ze met deze hotspot al haar passies te combineren: styling, studio, shoppen en koffie. Want niet alleen kun je op deze plek hoogwaardige woonaccessoires vinden; Inge werkt ook vanuit de winkel aan interieur- en stylingprojecten. En alsof het eigenlijk allemaal niet mooier kan, kan ook jij tijdens het shoppen (of het krijgen van advies) genieten van een goede kop koffie achterin de zaak. Wij worden oprecht blij van al die mooie verhalen van ondernemers en hopen dat jij ook zeker een kijkje gaat nemen bij deze prachtige plek in Amersfoort.

Lykke AmersfoortLykke AmersfoortLykke AmersfoortLykke AmersfoortLykke AmersfoortLykke Amersfoort

Waar ga jij de volgende keer langs voor interieur inspiratie?

Lykke Moodstore is te vinden aan de Krommestraat 12 in Amersfoort.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:30
Zondag
13:00 - 17:30
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *