Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Goodies Trendstore: niks wat je nodig hebt, maar alles wat het leven leuker maakt

Merle Hebing 15 juli 2017

Goodies Trendstore: een supergezellige winkel met leuke hebbedingetjes. De slogan omvat eigenlijk de hele winkel: ‘niks watje nodig hebt, maar alles wat je leven leuker maakt. ‘ En dit is precies wat er allemaal te vinden is in de winkel. Veel items om cadeau te doen of gewoon omdat het leuk en schattig is en je het wilt hebben! 

Goodies Trendstore

Goodies Trendstore is een winkel in Doetinchem. Een winkel vol hebbedingetjes, kleding, sieraden, home accessoires en leuke cadeau artikelen. Het is dé perfecte winkel om een uniek cadeautje te zoeken. Voor Moederdag heb ik bijvoorbeeld een armbandje gehaald daar voor mijn moeder. Ze vond hem prachtig en heeft hem nu bijna elke dag om. De winkel straalt één en al gezelligheid uit en er is veel te vinden.

Moodies

De zaak wordt gerund door Saskia en Robert (man en vrouw). Ze zijn steeds bezig met nieuwe ontwikkeling. De meeste dingen in de winkel waren namelijk gericht op vrouwen. Tot 1,5 jaar geleden Moodies ontstond. Een toevoeging aan Goodies Trendstore. Een gedeelte voor mannen met leuke hebbedingetjes, kleding en wijnen. Een winkel voor de man en vrouw en dus ideaal om een cadeautje te vinden!

Unieke cadeautjes

De items die je in de winkel kunt kopen zijn altijd uniek. Het is net even wat anders dan normaal en dat maakt het juist zo leuk! De winkel is vrolijk en dat komt niet alleen door de spullen. De eigenaresse steekt veel liefde en werk in de winkel en dat is te zien. Mensen komen hier ook gewoon om even blij te worden. Kijken naar leuke spulletjes en een praatje maken met Saskia (ze wordt zelfs juffrouw Jannie genoemd en haar man Mister Moodies). Hoe grappig is dat?! Saskia geeft aan elke dag met plezier naar haar werk te gaan en dat straalt ze uit en is terug te zien in de winkel.

Goodies Trendstore : ‘niks wat je nodig hebt, maar alles wat het leven leuker maakt.’ Je kunt Goodies Trendstore volgen via Facebook en Instagram. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe items!

Wat zou jij in deze winkel kopen?

Een bezoekje brengen en even blij worden? Je vindt Goodies Trendstore aan de Adelaarstraat 2 in Doetinchem.

Zondags alleen geopend op elke laatste zondag van de maand.

 

Openingstijden

Nu gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *