Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Inkopen doen voor je interieur bij conceptstore LOFT

Danique Jans 29 januari 2018

Het leukste aan verhuizen of op jezelf wonen vind ik dat je je plekje zo kunt inrichten zoals je het zelf het allermooist vindt. Je kunt je Pinterestbord helemaal vol ‘pinnen’ of je kunt gelijk leuke dingen voor in huis scoren bij conceptstore LOFT in Zwolle!

Mix tussen Scandinavië en Nederland

Conceptstore LOFT heeft winkels in Zwolle, Arnhem en Apeldoorn (en zelfs een hotel in Arnhem!) en richt zich vooral op interieur en fashion. Op de begane grond kun je terecht voor een kopje koffie, woonaccessoires, fashion, sieraden, boeken en andere hippe cadeauartikelen. Wanneer je met de trap naar boven gaat, kom je bij de grotere interieurartikelen terecht zoals stoelen, tafeltjes, banken en lampen. Een leuke variatie en alles met een Nederlands en Scandinavisch tintje!

Laat je verrassen!

Ik ben wel eens vaker bij LOFT geweest, maar nooit heb ik in de gaten gehad dat er op de derde verdieping ook nog een etage zat. In het begin was deze etage namelijk nog niet open en daarna heb ik eigenlijk nooit meer écht goed gekeken. In ieder geval werd ik positief verrast door het schattig verlichte trapje dat me vertelde dat er toch wel een verdieping nog boven zat. Eenmaal boven aan gekomen, kwam er een gloed op me af van de Instagramwaardige neonlamp die er hing. Vervolgens sprak een hele vriendelijke meid me aan en zag ik dat de hele bovenverdieping ook nog vol met interieurartikelen stond. Ga deze verdieping ook zeker bekijken als je LOFT op je shoppinglist hebt gezet!

Midden in het centrum

LOFT is te vinden aan het Koningsplein 11 en ligt parallel achter de Diezerstraat (hoofdwinkelstraat), dus lekker op loopafstand in het centrum!

Meer hotspots in Zwolle

Loft in Zwolle Loft in ZwolleLoft in Zwolle Loft in ZwolleLoft in ZwolleLoft in Zwolle Loft in ZwolleLoft in ZwolleLoft in Zwolle Loft in Zwolle

Wanneer ga jij bij Loft shoppen voor je interieur?

Loft is te vinden op Koningsplein 11 in Zwolle.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *