Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Interieur inspiratie bij 21 Conceptstore

Stadsblogger 28 juli 2017

Een tijdje geleden al, brachten wij een bezoekje aan 21 Conceptstore in Den Bosch. Eigenaresse Myrthe stond ons al met een brede glimlach op te wachten en wilde maar wat graag laten zien hoe blij ze is met haar winkel. En dat begrijpen wij na ons bezoekje maar al te goed. Een frisse winkel met minimalistische (handgemaakte) interieur- en lifestyleproducten die het leven in elk opzicht een beetje mooier maken.

Room 21

Het begon allemaal bij Room 21: de webshop die Myrthe opgezet heeft na haar studie Productontwerp afgerond te hebben. Na bijna 3 jaar haar spullen online te hebben verkocht, vond ze het ook tijd voor een winkel. “Bij online verkoop heb je weinig contact met je klanten. Af en toe kreeg ik wel een reactie of werd er een recensie geschreven. Dat is heel leuk. Maar ik stond ook vaak op markten en daar merkte ik hoe waardevol ik het klantcontact vind. Het is leuk om een klant blij weg te zien gaan met iets wat jij hebt gemaakt.”

21 conceptstore Den Bosch21 conceptstore Den Bosch21 conceptstore Den Bosch

Meer leuke conceptstores

Winkel met Scandinavische feel

Zodra je één blik in haar winkel naar binnen werpt, weet je dat je hier even naar binnen moet stappen. Ze verkoopt hier niet meer alleen haar eigen producten maar ook producten van meer dan 40 andere Nederlandse ontwerpers. De winkel heeft een Scandinavische feel waar je lekker overzichtelijk de leukste items kunt shoppen.

Woon je in Den Bosch of heb je binnenkort een dagje Den Bosch op de planning staan? Dan vindt Myrthe het heel erg leuk als je een bezoekje brengt aan 21 conceptstore.

21 conceptstore Den Bosch21 conceptstore Den Bosch21 conceptstore Den Bosch21 conceptstore Den Bosch21 conceptstore Den Bosch21 conceptstore Den Bosch

 Ga jij een kijkje nemen bij 21 conceptstore?

21 Conceptstore is te vinden op Snellestraat 29a in Den Bosch.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
10:00 -18:00
Donderdag
10:00 -21:00
Vrijdag
10:00 -18:00
Zaterdag
10:00 -17:30
Zondag
12:00 -17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *