Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Kleur in je kledingkast bij Pantalone

Neeltje Elizabeth 22 mei 2017

Tijd voor wat kleur in je garderobe? Dan moet je zeker eens naar Pantalone aan de Gestelsestraat 70. Daar vind je mooie kleding en kleurrijke schoenen van gave merken zoals King Louie, Zilch en Fly London.

Op pad voor een nieuw lentejurkje

Mijn eigen buurvrouw Mariken is de trotse eigenaresse van Pantalone. Alleen daarom al wilde ik graag een keer naar haar winkel. Nadat ze mij een cadeaubon gaf bij een feestje leek het me goed die te verzilveren voor een nieuw jurkje. Met mijn kleuterdochter als shopmaatje ging ik op pad.

Pantalone Eindhoven

Daar is over nagedacht

De winkel ligt aan een doorgaande weg tussen de woonwijken. Het is misschien een stukje van de gebruikelijke route maar dan vind je wel een winkel met een unieke sfeer. Over alle details is nagedacht: van de merken tot de etalage-inrichting, paskamers en muziek. Mariken draait graag specifieke muziek zoals oude jaren 30-muziek, of swing dance. Ze doen niet zomaar lukraak de radio aan. Het team bestaat uit 5 medewerkers die er vooral zij nom met je mee te denken en uitgebreid de tijd voor je te nemen.

9 straatjes in 1 winkel

Pantalone heeft de grootste collectie King Louie van Noord-Brabant. Maar ook andere bekende dames- en herenkledingmerken zijn er te vinden. En vergeet daarbij niet een hele fijne collectie bijpassende schoenen of laarzen. Er is veel keus: veel kleur, vrolijkheid, printjes en dessins. En aan de andere kant mooie effen, rustigere prints en zakelijke outfits. Zo zie je maar weer dat een unieke plek ook bij jou om de hoek kan zitten. ‘We zijn De 9 straatjes van Amsterdam, maar dan samengevoegd in één winkel’, zegt Mariken zelf.

Sterk, mooi en zelfverzekerd: kleden is een kunst

Mariken is altijd  gepassioneerd geweest over kleding en heeft gevoel voor stoffen. Dertien jaar geleden begonnen met een kleine winkel in tweedehandskleding en nu uitgegroeid tot een fijne kledingwinkel waar mensen gerust een uur voor rijden of treinen. Haar vaste klanten komen uit heel Nederland. Ze is graag bezig met de vraag hoe ze iemands sterke kanten naar voren kan halen en benadrukken. En daarmee mensen mooier en zelfverzekerder kan maken.

Zelf koos ik bij mijn laatste bezoekje voor een jurkje met lange mouwen van Froy en Dind in een petrolblauwe print met okerkleurige randen. Mét goedkeuring van dochterlief.

Met welk lentejurkje ga jij straks naar huis?

Pantalone – de Kunst van het Kleden – is te vinden op de Gestelsestraat 70 in Eindhoven.

Openingstijden

Nu gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *