Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Meubels op maat bij Industrialz custom made furniture

Stadsblogger 21 juni 2017

Onze liefde voor interieur is zo groot dat we uren kunnen ronddwalen in interieurwinkels en eigenlijk alles wel mee naar huis willen nemen. Ons lijstje met favoriete interieurmerken is dan ook eindeloos – maar als je écht een uniek item in je huis wil hebben, dan tippen we je vandaag Industrialz – custom made furniture in Breda. Van deze meubelmakerij slash interieurwinkel gaat ieder interieurhartje sneller kloppen.

Industrialz in BredaIndustrialz in Breda

Hoe het begon

In december 2015 opende Industrialz zijn deuren in het bijzondere industriële pand aan de Terheijdenstraat. Het superteam achter deze gave makerij én winkel bestaat uit Vincent en Anneloes. Zij besloten hun krachten te bundelen en samen in het gezellige Breda hun nieuwe bedrijf te vestigen. En niet zomaar een bedrijf: een meubelmakerij waar je naast bijzonder prachtige custom made furniture en geweldige woonaccessoires, ook nog eens een kijkje in de keuken krijgt. Door de glazen pui midden in de ruimte worden de werkplaats en de winkel met elkaar verbonden. Zo kun je genieten van een kopje thee in de winkel en bekijken hoe er hard wordt gewerkt in de werkplaats. Een geweldige combi!

Industrialz in BredaIndustrialz in BredaIndustrialz in Breda

Interieur op maat

Als je op zoek bent naar een uniek en vakkundig gemaakt meubelstuk, ben je bij Industrialz aan het juiste adres. Zij gaan met je om de tafel, tekenen het hele plaatje voor je uit en gaan aan de slag om jouw perfecte meubel op maat te maken. Ruw staal en hout vormen hierin vaak de basis. Het mooiste is dat je ook tijdens het productieproces mee kan kijken (door de geweldige glazen pui). Ben je niet op zoek naar een interieur op maat? Dan kun je je laten gaan tussen de bijzondere woonaccessoires die zij verzameld hebben. Van de hilarische kaarten van Bee Zonder tot kaarsen tot vazen tot industriële lampen: elke interieurliefhebber kan hier zijn hart ophalen. Alleen al het interieur van deze winkel laat zien dat Vincent en Anneloes weten waar ze over praten.

Industrialz in BredaIndustrialz in BredaIndustrialz in BredaIndustrialz in Breda

Ga jij ook je hart ophalen bij Industrialz?

Industrialz is te vinden op Terheijdenstraat 3-C, op de route van het centraal station naar het centrum van de stad.

Openingstijden

Nu gesloten
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *