Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Unieke cadeautjes bij De Nieuwe Winkel

Stadsblogger 20 februari 2017

In de categorie ‘toffe initiatieven’ in het mooie zuiden van Nederland mag de Nieuwe Winkel in Breda zéker niet ontbreken! Inmiddels bestaan ze al langer dan 2 jaar maar er zijn nog steeds mensen die deze conceptstore niet gevonden hebben. En daar moet, volgens ons, absoluut verandering in komen!

Voor de ondernemer

De Nieuwe Winkel biedt ondernemers een podium voor hun producten. Zo kan men als creatief een plekje huren in de winkel. Een prachtig concept voor als je je producten zichtbaar en fysiek wilt verkopen, waarbij je niet continue bezig hoeft te zijn met de verkoop. Bovendien wil je je producten er überhaupt plaatsen zodra je met één voet De Nieuwe Winkel binnenstapt. Wat een fijne sfeer!

Voor de bezoeker

Al die gehuurde plekjes biedt het winkelend publiek een enorme variëteit aan producten die je niet zomaar overal tegenkomt. En dat is nu juíst waar wij zo van houden! Nieuwe, mooie producten en ondernemers ontdekken op één plaats. Er vinden vaak wisselingen plaats in de winkel qua ondernemers en producten, maar ook qua indeling. Dit houdt het fris en iedere keer weer verrassend.

Een keer iets anders?

Er worden ook geregeld leuke workshops gegeven bij de Nieuwe Winkel door een ondernemer die ook zijn/haar spullen in de winkel heeft staan. Zo hebben wij eerder een hele toffe Matcha workshop gevolgd van Mr. & Mrs. Tea én hebben we een tafellampje gemaakt met de creatievelingen van Het Houtje. Houd de agenda van de Nieuwe Winkel dus in de gaten – zeker een keer wat anders!

matcha workshop mr mrs teaDe Nieuwe Winkel BredaCadeauwinkel BredaCadeauwinkel BredaCadeauwinkel Breda

Ben jij weleens bij De Nieuwe Winkel geweest? En, net zo enthousiast?

De Nieuwe Winkel is te vinden op Tolbrugstraat 24 in Breda.

Openingstijden

Nu gesloten
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
13:00 - 17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *