Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Paisley Concept: kleding en meer

Merle Hebing 18 april 2017

In Doetinchem zitten aardig wat kledingwinkels. Zeker ook veel ‘grote’ winkels die in veel steden te vinden zijn. Juist de kleine boetiekjes zijn leuk toch? Daar is kleding te vinden die niet iedereen draagt en dat is leuk. Mijn favoriet is Paisley Concept hierin. Een kleding concept store met een boetiek uitstraling en leuke kleding!

Paisley Concept:

Paisley Concept is een klein boetiekje in de binnenstad van Doetinchem. De winkel is ontstaan uit de gewone Paisley store. Hier waren vooral veel schoenen en accessoires te vinden en wat kleding. In de nieuwe Paisley Concept store is vooral kleding te vinden. In Oktober 2016 is deze nieuwe concept store in Doetinchem gekomen. En ik ben er blij mee!

Uitstraling:

Paisley Concept is een kleine boetiek met een wat luxe uitstraling. Ik vind de winkel ook vooral, vrolijk, verfrissend en schattig ogen. Alles hangt op kleur bij elkaar. Een super leuk effect is dat. Veel tafels zijn van hout en dat matcht gewoon perfect in de winkel. Het is niet alleen kleding wat je ziet in de winkel, maar het is gewoon compleet ingericht. Er is een barretje om wat te drinken als je wilt. Mannen kunnen ook mee, want hé: er is een bank.

Kleding:

In de winkel is vooral veel kleding te vinden. De broeken zijn echt een aanrader daar. Veel broeken zijn van het merk Lexxury.  En die zitten erg fijn. Paisley Concept heeft sowieso veel kleding die comfortabel zit: ‘mooie kleding die fijn zit’. Naast kleding zijn er ook wat accessoires te vinden (denk aan tassen, schoenen en er is een kastje met make-up). Super schattig allemaal!

Paisley Concept store in Doetinchem

Mocht je nu heel graag een bezoekje willen brengen. Paisley Concept zit in de Heezenstraat 25 in Doetinchem.

Welk item zou jij hier shoppen?

Openingstijden

Vandaag gesloten
Maandag
13:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *