Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

PLUUM: stoer, simpel en een tikje hip

Laura Rietvoort 10 augustus 2017

Ken je dat? Dat je in een winkeltje bent waar je alles wilt hebben wat je ziet? Inpakken en meenemen, dat gevoel krijg ik bij PLUUM. Het motto van PLUUM? Stoer, simpel en een tikje hip.

Hé leukerd!

Wanneer je door de knusse straatjes van Leiden loopt zou je er bijna aan voorbij lopen totdat het bordje: “Hé leukerd!” je aandacht trekt. PLUUM lekkers en leuks is precies zoals het klinkt. Je vindt in dit bijzondere winkeltje de lekkerste en leukste producten. Olijfolie, chocola, truffelmayonaise, mooie peper- en zoutmolens en nog veel meer lekkers. Daarnaast vind je hier grappige ansichtkaarten, prachtige keukenspullen, mooie boeken, kussens, lampjes, kaarsen… te veel om op te noemen! Opzoek naar een origineel cadeautje? Ook dan kan je hier helemaal los! Zowel voor volwassenen als voor kinderen hebben ze de leukste hebbedingen. Zeker weten dat jij hier een geslaagd cadeautje kan vinden.

Pluum in LeidenPluum in LeidenPluum in LeidenPluum in Leiden

Nog meer fijne woonwinkels

Paradijs

Wanneer je helemaal achterin het winkeltje staat, waan je je even in een paradijs. De lichte patio is betegeld met een prachtige vloer, de rekken om je heen versierd met de leukste kaarten, lampjes, slingers en planten en de lichtinval is geweldig.

Go and take a look at PLUUM (wat trouwens een verbastering van het Franse woord Plume is, dat veer betekent). Maar pas wel op: je wil alles mee naar huis nemen. Alvast een verlanglijstje maken? Neem een kijkje op de Instagram van PLUUM of op de Facebook pagina.

Pluum in LeidenPluum in LeidenPluum in LeidenPluum in Leiden

Wat komt er op jouw verlanglijstje?

Pluum is te vinden aan de Burgsteeg 2 in Leiden.

Openingstijden

Nu gesloten
Maandag
11:00 - 17:30
Dinsdag
11:00 - 17:30
Woensdag
11:00 - 17:30
Donderdag
11:00 - 17:30
Vrijdag
11:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *