Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Shoppen bij Offline is the new black

Jiska van de Leur 22 november 2017

Van deze winkel word je hebberig! Offline is the new black is een (verborgen) pareltje in Delft. Het voelt bijna alsof je een museum in loopt, zodra je de winkel instapt. Maar dan is alles wat je ziet te koop! Van prachtige vintage kleding tot handgemaakte sieraden die letterlijk worden gemaakt waar je bij staat; je kijkt je ogen uit! Daarnaast krijg je altijd een warm welkom van de twee eigenaressen Lies De Vooght en Marie-Lisah Hemkens.

Mixstore

Offline is the new black is eigenlijk twee winkels in één. Lies de Vooght is edelsmid en maakt prachtige sieraden achter haar bureau in het eerste stuk van de winkel. Marie-Lisah Hermkens had al haar eigen succesvolle online vintage kledingwinkel Rewind Play Fast Forward. Nu hebben zij hun krachten gebundeld en staan ze samen in dit prachtige pand in het oude centrum van Delft.

Offline is the new black DelftOffline is the new black DelftOffline is the new black Delft

Klein maar fijn

De winkel is redelijk klein, maar zit boordenvol mooie kunst, prachtige sieraden, accessoires en natuurlijk vintage kleding. Alles is lokaal geproduceerd en van goede kwaliteit. Ze werken met jonge Nederlandse ontwerpers en labels en wat ik onwijs gaaf vind is dat er zelfs producten van jonge Delftse ontwerpers te spotten zijn!

Nog meer toffe winkels om te shoppen:

Oud en nieuw

Het bijzondere aan deze conceptstore is de krachtige mix tussen oud en nieuw. De mooie, zorgvuldig geselecteerde vintage kledingstukken (meubelstukken, broches, tassen en schoenen) staan prachtig tegenover de nieuwe, moderne producten. Het motto van de twee eigenaressen is “koop niet alles nieuw maar als je dat wel doet, zorg dan dat het product hoge kwaliteit heeft – het liefst lokaal gemaakt of tweedehands is.” Wat mij betreft is dit een match made in heaven!

Offline is the new black DelftOffline is the new black Delft

Offline is the new black is te vinden op de Oude Delft 149 in Delft.

Wat koop jij liever: nieuw of vintage?

Openingstijden

Nu gesloten
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
12:00 - 17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *