Je bent er zo uit.

Tip ons!

Tip?

Ken jij een ontzettend gave hotspot die je nog mist op Stadsblogger.nl? Of heb je andere tips? Laat het ons weten!

[recaptcha]

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Soortvanwinkel: unieke en handgemaakte cadeautjes

Danique Jans 25 november 2017

Een leuk, tof en origineel cadeau scoren voor een ander, dat is nog niet zo gemakkelijk. De keuze is reuze, maar de kans dat je iemand hetzelfde cadeau geeft als een ander, is best aanwezig. De eigenaresses van Soortvanwinkel zorgen voor een geweldig aanbod aan unieke en handgemaakte artikelen, leuk om cadeau te doen of lekker zelf te houden. Soortvanwinkel is een conceptstore gevuld met artikelen van ontwerpers, kunstenaars of verzamelaars uit heel Nederland.

Zat ‘t niet ergens anders?

Dat klopt! Soortvanwinkel heeft al meerdere plekken in Zwolle gezien en na de sloop van de ruimte aan het Gasthuisplein is het eind mei gevestigd op de nieuwe locatie aan de Nieuwe Markt. Klinkt Soortvanwinkel je bekend in de oren? Dat zou best eens kunnen! Het heeft dus al op meerdere plekken in Zwolle gezeten, maar je kunt het ook kennen van de PopupBazaar die ze meerdere malen hebben georganiseerd in de Grote Kerk.

Soort van Winkel in ZwolleSoort van Winkel in Zwolle

Soortvanwinkel maakt je hebberig

De nieuwe locatie nodigt uit om een kijkje te nemen, wat ziet het er tof uit! Ik zeg het je nu alvast. Wanneer je Soortvanwinkel binnenstapt, word je hebberig. Er is zoveel te zien, zoveel te kopen en zoveel om later voor terug te komen. Je kunt er terecht voor: interieuraccessoires, kaarten, mooie leren handgemaakte tassen, sieraden, notitieboeken, illustraties, boeken en meer. Het aanbod verandert regelmatig dus dat betekent dat het altijd de moeite is om even Soortvanwinkel binnen te stappen. Dus voeg vooral tijdens de volgende shopsessie Soortvanwinkel toe aan je lijstje met ‘mustsees’!

Soort van Winkel in ZwolleSoort van Winkel in ZwolleSoort van Winkel in ZwolleSoort van Winkel in Zwolle

Soortvanwinkel kun je vinden in ‘t centrum aan de Samuel Hirschstraat 1 (Nieuwe markt) en is op loopafstand vanaf de grote winkelstraat (Diezerstraat), de bushalte of het station. Heel makkelijk te vinden dus!

Heb jij weleens wat gekocht bij Soortvanwinkel? Zo ja, wat?

Openingstijden

Nu gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *